Harakiri

2011.06.30. 06:47 csavarhuzo77

A sushi sajnos megfeküdte a gyomrunkat. Az éjszakai meccsen Japán válogatottja könnyed hatost gurított Új-Zélandnak (igazából ötöt és egy öngól), amivel el kellett búcsuznunk Mexikótól és au U-17 es vébétől. A súlyos vereség ellenére azonban a kiwik hatalmas tettet hajtottak végre azzal, hogy a legjobb tizenhat közé jutottak!

Gratulálunk! 

1 komment

Címkék: japán u17 allwhites

A bejegyzés trackback címe:

https://allwhites.blog.hu/api/trackback/id/tr303026339

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SZSX4 2011.07.02. 11:39:16

Kár, de legalább tényleg eljutottak idáig!

A nagycsapatban csatárokra kéne erősíteni, mert a Mexikó és Ausztrália elleni meccsek megmutatták, hogy ott gyengék vagyunk. Ha Herbert össze is hoz egy jól védekező 3-4-3-as felállást (persze ehhez kell egy Nelsen, aki belül irányít), akkor is kell egy olyan támadó hármas, akik elöl kavarhatják szét az ellenfeleket. Ne feledjük, hogy egy jól szervezett játékrendszer működhet még védekező mentalitással is (pl: 2004-es EB-n a görögök).
Az ausztrál meccs alapján az tűnt fel, hogy a vége felé lettek volna nagy helyzeteink, de passzok meg lövések terén bizonytalanok voltak a srácok és sokat hibáztak. Pedig ha eredményeket akarunk, akkor a kevésből kell pontot szerezni!
Csak gondoltam leírom a most felötlő gondolataimat. :) C'mmon ALL WHITES!!!
süti beállítások módosítása