Amire nem nagyon számított senki, hogy Üzbegisztán legyőzi Csehországot, az bekövetkezett, míg mi egy csendes gól nélküli döntetlennel végeztünk az USA ellen. Így először is az üzbégek minden előzmény nélkül csoportelsők lettek, másodszor a csehek kiestek, harmadszor pedig tökéletes holtversenyben végeztünk az amerikaiakkal. Sorsoltak. Ilyet sem gyakran látni. Ezért mellékelném is a képet. Tessék jól megnézni.

Így, mint az látható, mi szorultunk a harmadik helyre. Ez nem jó hír. Az viszont igen, hogy - SZSX4 kolléga helyesen kommentelte - nagyon jó eredménnyel lettünk harmadikok. Ugyanis az A, B, C és D (ez a mienk) csoportokban vége a csoportküzdelmeknek, és senki nem áll előttünk a csoportharmadikok közül. Ergo a Kiwik a legjobb tizenhat között vannak. Ez eddgi nem sok világeseményen fordult elő Új-Zélandi válogatottal, úgyhogy már lehet is bontani a pezsgősüvegeket.

Na persze nem szertnénk itt megállni, de mindenképpen nagy szó, hogy sikerült továbbjutni. Ráadásul mindezt egy utánpótlás válogatottnak. Győzelemmel, gólokkal, focival. Ettől persze nem leszünk VB esélyesek Brazíliában, de előremutató eredmény.

Most azonban a 29-i Japán elleni meccsre kell felkészülni, lévén ez a következő állomás. Japánról annyit, hogy hét pontot szerezve lett csoportelső Franciaország, Törökország és Jamaika előtt. Nem túl megnyugtató, de azzal sem sokan számoltak, hogy továbblépünk a csoportból. Nos ez viszonylag könnyen sikerült.

1 komment

Címkék: u17 allwhites

A bejegyzés trackback címe:

https://allwhites.blog.hu/api/trackback/id/tr173016731

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SZSX4 2011.06.29. 07:02:38

Így utólag nézve szerintem jobban jártunk ezzel a sorsolással. USA kifogta a németeket. Ehhez képest japán sokkal egyszerűbbnek tűnő ellenfél. Mégis csak jobban jártunk ezzel a harmadik hellyel :) :) :)
süti beállítások módosítása