Minden Kiwi-fan így szeretne ébredni azt hiszem. Magyar idő szerint este tíz órakor lejátszottuk első mérkőzésünket az U17-es vébén, méghozzá nem is akármilyen eredménnyel. Arra már előre készültünk, hogy az üzbégek lehetnek a legkönnyebb ellenfelünk, ráadásul (ahogy SX kolléga rávilágított) az első fordulóban bármi lehet. Azonban erre még a legnagyobb fanatikusok is csak titkon számítottak.

4-1-es győzelmünkkel a csoport élén várhatjuk a folytatást. A mérkőzés hőse egyértelműen Stephen Carmichael (3) volt, aki mesterhármast szerzett. Már a tizedik percben betalált, majd még a 36. és az 53. percben is bevette az üzbég kaput. Így a 67-ben már le is cserélte a kapitány. Ennyi idő is elég volt, hogy a meccs embere lehessen.

A negyedik találatunkat Jordan Vale szerezte a 87. percben, ezzel állítva be a végeredményt. Természetesen az eredmény minden eddigi rekordot megdöntött, amit új-zélandi válogatott világversenyen elért. De ennyivel nem érjük be. Szerdán a csehek ellen már a világraszóló csodáért kell hajtani a fiúknak! Go Allwhites!

1 komment

Címkék: üzbegisztán új zéland u17 allwhites

A bejegyzés trackback címe:

https://allwhites.blog.hu/api/trackback/id/tr992999262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SZSX4 2011.06.20. 20:24:52

Ejha, azért ezek aztán tényleg vették a lapot, hogy az első körben lehet meglepetést okozni :)
Csak így tovább, még egy döntetlen kéne és akkor a továbbjutás is esélyes lehet!

C'mmon All Whites!!!
süti beállítások módosítása