... igaz nyerni sem tudtunk, ahogy egyetlen törzskommentelőnk, SZSX4 is megjegyezte.

Mi magyarok még éppen hevertük a pénteki gólparádét, amikor is Új-zélandon szombat este lévén Hondurast fogadták a Kiwik Aucklandben. Videók a tovább után.

A kezdő 11:

1-Mark PASTON (GK), 4-Winston REID, 5-Ivan VICELEICH, 6-Ryan NELSEN (captain), 7 Simon ELLIOTT, 8-Tim BROWN, 9-Shane SMELTZ, 10-Chris KILLEN, 11-Leo BERTOS, 20-Chris WOOD, 22-Jeremy BROCKIE

És igen, Wood volt eredményes, hogy hogyan, nézzétek meg az összefoglalóban. Itt pedig azt nézhetitek meg a helyi indexen, hogy miért nem lett győzelem a vége. Igen ő Smeltz!

 

Ez pedig egy teljesebb végtelen összefoglaló elég gyatra muzsikával, viszont minden egyben látható, gólok és a kihagyott tizi.

Következik Paraguay, holnap délelőtt.

 

1 komment

Címkék: foci új zéland wood honduras döntetlen allwhites all whites

A bejegyzés trackback címe:

https://allwhites.blog.hu/api/trackback/id/tr162359562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SZSX4 2010.10.19. 22:35:50

Azzal vigasztalom magam ezután a büntető után, hogy még mindig nem sikerült rájönnöm, miért is kaptuk. Szerintem ott nem nagyon történt semmi extra. No, de azért, ha belőjük...
süti beállítások módosítása