Hát lezajlott a torna, szerintem nem elégedettek teljesen, merthogy harmadikként zártak. Meglehetett volna a második hely is, de gólarányban jobb volt Fiji. De, ami nagyon szimpatikus (és most nem kezdek el párhuzamokat vonni a magyar focival, szerintem mindenki jobban jár), ezt az egészet úgy fogják fel, hogy tudják hol kell javulniuk, ha ott szeretnének lenni a világbajnokságon. Szóval nehéz harc lesz a kvalifikáció, lehet nem is sikerül.Persze ha sikerül, két év múlva Thaiföldön bizonyíthat a csapat, de azt se felejtsük el, hogy 2008-ban Salamon-szigetek képviselte a térséget.  Na ők nyerték a mostani tornát is, 6 meccsből hatot hoztak. 59 rúgott gólt, 16 ellenében. Szóval, van még mit fejlődni, hiszen a fehéreké 26-22.

 

A végső helyezések (Új-Zéland elleni eredmények):

1. Salamon szigetek (8-4), 2. Fiji (6-4), 3. Új-Zéland, 4. Vanuatu (2-3), 5. Tahiti (1-2), 6. Új-Kaledónia (4-6), 7. Tuvalu (7-1)

 Az összes eredményt és tudósítást megtaláljátok itt.

Aztán nézzük mi van még: Szeptemberben lesz egy kis csirkefoci, U17 női foci vb lesz Trinidad és Tobagoban. 2 évvel ezelőtt nem jutottak tovább, pedig náluk volt ők rendezték. No, azért volt egy nagysikerű győzelem Kolumbia ellen. Na ennek örülnek a lányok.

 

A mi páfrányaink (Futball Ferns, így hívják őket) Spanyolországgal, Japánnal és Venezuelával meccselnek, és úgy néz ki a Eurosporton láthatjuk is őket. Ha lesz igény rá, megnézegetjük a kislányokat addig.

2008-ban így várták a meccseiket.

Szerintetek szimpatikusak?

2 komment

Címkék: foci csajok új zéland u17 futsal trinidad futsalwhites ferns

A bejegyzés trackback címe:

https://allwhites.blog.hu/api/trackback/id/tr602222905

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SZSX4 2010.08.15. 12:52:07

Az mindenképpen pozitív, ahogy Új-Zélandon a focihoz állnak. Tudják, hogy mire képesek, ezért elfogadják a nem mindig jó eredményeket, de megvan bennük az elszántság arra, hogy javítsanak.

Go Kiwis!!!
süti beállítások módosítása