Tegnap és ma

2010.06.14. 12:33 csavarhuzo77

Fölrajzi értelemben és kronológiailag is közeledik hozzánk a világbajnokság hozzánk. Tegnap szomszédaink, az aussik égtek meg, ma pedig csoportriválisaink csapnak össze.

A soccroos tegnap csúnyán ráfázott, hogy áttelepült az ázsiai konföderációba, igaz még semmi sincs veszve, mert Ghána és Szerbia nem verhetetlen. Főként az első félidőben látottak alapján.

Kissé távoli közvetlen szomszédunk inkább jeleskedett a németek aprításában, mint futballban. Ők sincsenek nagyon meglepődve a kapott négyesen. Az ausztrál blog is inkább a csajokban látja a vidámság titkát, mint a focijukban.

Számunkra azért picit fontosabb, hogy ma bemutatkoznak csoportriválisaink is. 20:30-kor az Azurrik csapnak össze a La Albirroja tizenegyével. Nem sok értelme van számolgatni, mi lenne nekünk a legjobb eredmény. Több okból is haszontalan ugyanis. Egyrészről előre keresztbeverésről álmodozni romantikusan értelmetlen elfoglaltság, másfelől nincs rajtunk semmi kényszer a továbbjutást illetően. Mérjük inkább fel a riválisok gyengéit és erősségét, majd holnap csapjunk oda a szlovákoknak! Hogy ott mire számíthatunk, arról kicsit később...

Szólj hozzá!

Címkék: ausztrália olaszország németország új zéland paraguay vb2010

A bejegyzés trackback címe:

https://allwhites.blog.hu/api/trackback/id/tr22080655

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása