... és játszani Mexikó ellen.

Elérkeztek a szezonvégi barátságos meccsek, kedves új-zélandi barátaink Denverben fogadják Mexikót, Javier Hernandez (MU csatár) nélkül, de Rafa Marquez és Dos Santos és a többiek se kutyák. Úgy érzem ők egy másik szint, de szokni kell, teher alatt nő a pálma.

Nézzük a keretet:

Kezdő 11: 1-Glen MOSS (GK), 2-Winston REID, 6-Ivan VICELICH, 7-Simon ELLIOTT, 8-Tim BROWN, 9-Shane SMELTZ, 11-Kosta BARBAROUSES, 13-Michael FITZGERALD, 15-Andrew BOYENS, 16-Michael BOXALL, 20-Chris WOOD.
Cserék: 4-Ben SIGMUND, 10-Chris KILLEN, 12-Mark PASTON (RGK), 14-Michael McGLINCHEY, 17-Aaron CLAPHAM, 18-Jake GLEESON (RGK), 22-Jeremy BROCKIE, 23-David MULLIGAN.
Sérült: 21-Craig HENDERSON.
Szövetségi kapitány: Ricki HERBERT

Nekem elsőre az tűnt fel, hogy nem látom sehol az öreget, a blackburn-i rókát, Ryan Nelsen-t. A világbajnokság után, és a selejtezők előtt Herbert próbál új embereket beépíteni (Barbarouses, Fitzgerald, Boxall), kíváncsiak vagyunk milyen sikerrel. Elliott pedig nem lehet elég öreg, hogy kimaradjon.

Mi csak drukkolni tudunk neki, ahogy a még mindig szimpatikus All Whites-nak is. Aki fent tud maradni hajnal háromig itt vadászhat streameket. egyébként a Sky Sport 1 közvetíti élőben.

Képünkön balra az ifjú Boxall. via

1 komment

Címkék: foci kiwi mexico új zéland barátságos allwhites all whites nelsen

A bejegyzés trackback címe:

https://allwhites.blog.hu/api/trackback/id/tr512946772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SZSX4 2011.06.01. 21:11:09

Nelsen sajnos sérült. Ahogy Lochhead, Bertos, Christie és Fallon is.
Boxall ügyesnek tűnik az MLS-meccsek alapján, kíváncsi vagyok a többi fiatalra. Minden esetre jó látni, hogy Herbert mer építeni a fiatalságra :)

C'mmon All Whites!!!
süti beállítások módosítása