Ki érdemli meg a végső győzelmet? Mindkét csapat szimpatikus. Hollandia úgy abszolválta eddig a tornát, hogy ki sem kapott, ráadásul ez az év Sneijder éve.  Szóval úgy néz ki van élet Nistelrooy és van der Saar után. A Spanyolok pedig szerintem azért érdemelhetik meg a győzelmet, mert,  egy kivétellel, akkor is nyertek, ha szarul játszottak. Még akkor is, ha most Torres nincs formában. Majd lesz.  És különben is, ha más nincs, akkor Balázs Pali spanyol klónja fejel egyet, és gól. Arra azért kiváncsi leszek, hogy Torres könyörgése hatásos lesz-e? És lehet, hogy azzal, hogy Raúl otthon maradt, nyernek. Pedig ő nagy focista, de vele eddig semmi nem jött össze. Már nincs sok hátra, meglátjuk. Én speciel a jó meccsért drukkolok, mondjuk az olyanért, ami tegnap volt.

Karikatúra Új-Zélandról

A világ összes sajtóorgánumából megtudhattuk már, hogy polip barátunk, nem szarozott, megint a spanyolokra tett. Remélem nem a nyögvenyelős 1-0 lesz, bárki nyer.

Hajrá Spanyolország, csak rúgjatok már 1-él több gólt döntőben. Ha nyernek, ha nem Xavi akkor is egy törpe, Capdevila meg egy szar színész.

Hajrá Hollandia, bombagólt akarok. Van Bommel egy paraszt, Van Persie-től megbillen a pálya, akkora az arca.

Várom, hogy azok az emberek villanjanak, akiket lehúztam. Akkor megszórom a fejem hamuval. Vagy durrantson egy olyan ember, aki eddig nem csinált semmit, azt is szarul. Mondjuk Torres az utolsó 5 percben, ha beállítják.

Ha valami történik kedves Kiwik barátainkkal az elkövetkező 4 évben igyekszünk reflektálni róla. De az a legkevesebb, hogy találkozunk velük Brazíliában.

6 komment

Címkék: foci döntő vb 2010 vb2010

A bejegyzés trackback címe:

https://allwhites.blog.hu/api/trackback/id/tr532145029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

stars7726 2010.07.11. 21:08:42

hát azt nem fogsz.
az igazi foci tegnap volt és uruguay játszotta.

wally's · http://allwhites.blog.hu 2010.07.11. 21:36:03

@stars7726: ez eddig sajnos így van, teljesen egyetértek.

bng · http://emberitisztesseg.blog.hu/ 2010.07.11. 23:08:39

Szép foci valóban tegnap volt. Ma inkább taktikai csatát láttunk. Talán egy hajszállal jobbak voltak a spanyolok. A Németország-Uruguay és a Spanyolország-Hollandia meccseken pályára lépett játékosok teljesítményét itt minősítheted Te is:
www.golvago.com/

Dzsini 2010.07.11. 23:58:06

és azzal, hogy Spanyolország nyerte a döntőt, Új-Zéland lett az egyetlen veretlen csapat a VB-n :)

Player 1 2010.07.12. 13:21:22

Új-Zéland az egyetlen veretlen csapat a VB-n.

Player 1 2010.07.12. 13:22:29

Ja, elsütötték.Bocs :) A bronzmeccs pedig fényévekkel jobb volt ennél a döntőnél.Remélem nem ilyen lesz a jövőben a foci.
süti beállítások módosítása