Új-zélandi idő szerint vasárnap délután (ott 10 órával előrébb jár az idő), Aucklandban több száz szurkoló várta a repülőtéren az All Whites egy részét. Brian Turner segédedző, Ben Sigmund, Ivan Vicelich, Tim Brown, Tony Lochhead, Cole Peverley hatalmas éljenzés és ováció közepette érkezett haza, a fanatikusok több órát is vártak rájuk. Mindenki számára ismeretes, kiestek a fehérek, viszont az olaszok előtt végeztek a csoportban.

Egyes hírek szerint két tűzoltóautó diadalívet spriccelt leszállás után a reptéren a kiszálló hősök tiszteletére.

Brian Turner-t faggatja a sajtó
Ben Sigmund autogramot oszt a reptéren
Ivan Vicelich-t köszöntik a szurkolók

- Hatalmas lépés ez az ország labdarúgásának. Jó érzés tudni, hogy a szurkolók végig mögöttünk álltak. - Brian Turner

Hétfőn Aaron Clapham érkezett Christchurchbe. Kedd délután James Bannatyne, Andy Barron, Leo Bertos és Mark Paston landolnak Aucklandben.

Ryan Nelsen kapitány az Egyesült Államokba vezető útján van hogy a feleségével, Monicával, nemsokára megszületik második gyermekük.

Winston Reid elment nyaralni, Simon Elliott elutazott Amerikába, úgy néz ki nem marad klubnélküli és Chris Wood pedig Angliában van.

Az otthoni közvélemény hatalmas dolognak tartja azt a tényt, hogy a csapat veretlenül esett ki. Ebben pedig mi is csatlakozunk hozzájuk. Valamint a látható fejlődés az All Whites életében a következő kis tábla a világranglistán elfoglalt helyükől.

2006:131
2009:78
2010:TOP50-en belül

 

 

Szóval a Kiwik jó úton járnak, tanuljunk tőlük!

3 komment · 1 trackback

Címkék: foci új zéland játékosok brown vb 2010 elliot vb2010 barron james bannatyne allwhites all whites nelsen vicelich clapham bertos lochhead

A bejegyzés trackback címe:

https://allwhites.blog.hu/api/trackback/id/tr422113157

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A legcukibb Haka ever! 2010.06.29. 14:02:52

All Blacks: Az új-zélandi rugby-válogatott beceneve. "Kimagasló eredményeik mellett nevezetesek még arról is, hogy minden mérkőzés előtt eljárnak egy rituális maori harci táncot, az. ún. „haka-t” a csapat feltüzelésére. Ezt több filmbe...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rkb9y5 2010.06.29. 17:36:46

Nem akarok unnepronto lenni, tenyleg nagyszeru eredmenyt ertek el, nem kell magyarazkodniuk semmiert sem.
De mint semleges szurkolo meg kell jegyezzem, eleg gyengecskenek tunt nekem ez a csapat. Nem mondom, hogy semmi keresnivalojuk a VB-n mert a VB epp attol VILAGbajnoksag, hogy nem 10 europai meg 5 delamerikai csapat gyuri egymast, tehat igenis szukseg van egzotikus kiscsapatokra is. De tenyleg mint semleges szurkolo, ezek a sracok dolgos iparosok de ez a legjobb, amit el lehet roluk mondani. Egyebkent ugyetlenek, neha rossz volt nezni mit muveltek.

wally's · http://allwhites.blog.hu 2010.06.29. 17:56:39

@rkb9y5: nem vagy ünneprontó. :)
Egy olyan ország játékosairól beszélünk, ahol a labda inkább tojás alakú. Viszont harcosak voltak.

Valoda · http://nyelvmanias.blogspot.com 2010.06.30. 17:18:42

Valóban, szorgos kis méhecskék akik szétfaltolják a nagyok játékát, de hát ha egyszer csak így van keresnivalójuk, akkor hajrá... :)
süti beállítások módosítása