Üdv Kiwik,

Kicsivel több, mint 1 nap múlva véget érthet a dél-afrikai kalandunk. Nem leszünk csalódottak, arra ott vannak a franciák. Mi inkább a sok-sok pozitív impulzusra fogunk emlékezni, ami az új-zélandi csapatot érte ebben a két hétben.

Itt van a következő: A Goal.com rendszeresen megválasztja a hét játékosát. Mint írják, ez nem feltétlenül azt jelenti, hogy az aktuális választott a legjobb játékos, sokkal inkább azt értékelik, hogy milyen különleges dolgot vitt véghez az adott héten. Valljuk meg elég különleges dolog egy döntetlen a (még) aktuális világbajnokkal, a jelenleg középszar olasz válogatottal. Az All Whites-nak az. A Kiwik számára megtiszteltetés, hogy a csapatkapitányra Ryan Nelsen-re, a Blackburn Rovers védőjére esett a választás. És pontosan a nevezetes döntetlen az, amiért rá esett a választás. Nem hiába büszke rá Ricki Herbert is.

1982-ben az aktuális csapat 0 ponttal esett ki a csoportkör végén, a mostaniak pedig 2 döntetlennel a szigetországi labdarúgás legnagyobb sikereként élhetik meg a 2010-es világbajnokságot. Ryan vezérletével, aki döbbenetes mennyiségű védőmunkát végzett az eddigi két találkozón, keményen és eltökélten játszottak a fiúk. Ez nem jelenti azt, hogy szép futballt játszottak volna, ezt senki sem mondta. Úgy játszanak, ahogy tudnak. A cséká is úgy gondolja, hogy nem a színvonalas játékkal érték el az eddigi legnagyobb sikerüket, hanem az akarat és alázat segítette őket ehhez. És például egy gyönyörű fejes a lefújás előtti pillanatokban.

Hatalmas esély kínálkozik Paraguay ellen, és ők megtesznek minden tőlük telhetőt a továbbjutásért. Ha nem sikerül, akkor is hősök lesznek saját hazájukban.

4 komment

Címkék: foci olaszország új zéland vb 2010 vb2010 allwhites all whites nelsen hét játékosa

A bejegyzés trackback címe:

https://allwhites.blog.hu/api/trackback/id/tr62100268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Valoda · http://nyelvmanias.blogspot.com 2010.06.23. 12:00:37

Két iksz lesz, az olaszoké 0-0, a kiwiké 1-1 és a több rúgott góllal mennek tovább, mégha ez azt is jelenti, hogy a hollandok szinte biztos legázolnak minket. De a továbbjutás meglehet! Go AllWhites! GO! :)

wally's · http://allwhites.blog.hu 2010.06.23. 12:41:58

@Valoda: úgy legyen, de ha nem sikerül, nálunk nem fogják senkinek a fejét követelni. :)

1kutya 2010.06.23. 13:22:36

@Valoda: bánja kánya! legyen!

bár paraguay-i barátaink sztem simán behúzzák a meccset!

vamos albirroja!
süti beállítások módosítása