Számunkra teljesen érdektelen mérkőzések voltak ma, de mégis jó volt őket nézni. Ismétlem nézni, mert a népi motívumok a helyi skanzenbe valók, nem a focipályára. A vuvuzelával szerintem mindenkinek tele van a púpja. De ez van ezt kell szeretni. De, ha már dolgozni kell meccs közben, fújd te is online a búbosvégű trompipát. Jó magyarosan, dögöljön meg a szomszéd tehene, hehe. Majd jelezzétek nekünk, mit szóltak a kollégák.

A várakozásnak megfelelően a franciák nem voltak képesek győzni, még 10 ember ellen sem. Semleges emberként Urugaynak szurkoltam, sajnos Forlánéknak sem sikerült beverniük egyet. Dél-Afrika bombagólja szemet gyönyörködtető volt, de Mexico is jelezte, hogy nem eszik forrón a kását. Mindenki 1 ponttal áll az A csoportban, 1 pontos továbbjutó tipp bejöhet.

Nézzük mi újság nálunk:
A csapat óriási várakozással tekint a keddi délután elébe. Nem akarnak csalódást okozni, hiszen 28 év után ismét Új-Zéland is VB résztvevő. Már megírtuk, napra pontosan 28 éve léptünk először pályára a vébén, a skótok jól megtömtek minket. Három hét felkészülés,  Ausztrália, Szerbia, Szlovénia és Chile elleni barátságos mérkőzéseink (3 vereség, 1 győzelem) után, nagyon várja a bizonyítási lehetőséget az All Whites. Mi is várjuk a ponto(oka)t.

A goal.com azt írja rólunk, hogy fizikálisan nagyon erős és szervezett csapat vagyunk. Persze mindkét éremnek két oldala van, jellemzésükben felhívják a figyelmet a játékosok nemzetközi tapasztalatának hiányára. Azt is írják, hogy a továbbjutás kisebbfajta csodával érne fel, de még a pontszerzés is. Kucsemberként Nelsen-t, Killen-t és Bertos-t emelik ki, utóbbit a legkreatívabb játékosnak nevezik a csapatban.

Killen

És pont ezért jó Új-Zélandnak szorkolni, mert számunkra tényleg a részvétel a fontos. De azért azt is elismerik, hogy nekünk van a legkönnyebb dolgunk, nincsenek konkrét elvárásaink, ezért nem fogunk csalódni. Azért a szlovákokat elkéne kapni. A többi meccsig még sok időnk van.

 Nem ír mást a fourfourtwo.com sem, ők is a harcias védekezésünkben és a szervezett játékban látnak kapaszkodót.  Ezt a csapatot jósolják a szlovákok ellen: Paston; 
Sigmund, Vicelich, Nelsen, Lochhead
; Killen, Brown, Elliot, Bertos; 
Smeltz, Fallon. A magam részéről, mindenképp szeretném valamelyik meccsen Chris Wood-ot kezdőként látni, remélem ez is meglesz.

És ne feledkezzünk meg bíróinkról és asszisztenseinkről sem, hétvégén dolgozni fognak. Michael Hester fogja vezetni a Koreai Köztársaság-Görögország mérkőzést, vele lesz Hintz is. Az Algéria-Szlovénia összecsapáson is képviseltetjük magunkat, O'leary és Best személyében.

C'mon All Whites!

Szólj hozzá!

Címkék: hírek foci franciaország szlovénia uruguay bíró új zéland vb 2010 elliot vb2010 fallon allwhites all whites nelsen bertos killen lochhead

A bejegyzés trackback címe:

https://allwhites.blog.hu/api/trackback/id/tr782075333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása