Kezdődik

2010.06.11. 15:37 csavarhuzo77

Apa Kezdődik! És most kivételesen nem az Orbitron és a megaharcosok, hanem a vééébééé! Mikor? Amikor akarjuk. MOST! Rövid áttekintés a számunkra teljesen érdektelen nyitónap eseméyeiről!

Mivel a kiwik csak keddre tervezik első VB pontjaik megszerzését, Szlovákia leigázásával, a mai nap nem sokkal izgalmasabb számunkra, mint teszem azt a múlt kedd. Annyi történik mindösszesen, hogy lesz egy csudaizgi megnyitó, ahol már felzúgahat a vuvuzela hangja, a kerekseggű Shakira ismét előadja a nótáját, lesznek celebek, meg minden, ami kell ilyenkor. Aztán jön a foci. 16:00-kor a Bafana Bafana megnyit az Aztékokkal, egy uncsi döntetlennel, este 20:30-kor pedig már az Uruk verik némi meglepetésre a franciákat.

Ezekre vár már a fél világ, ki így, ki úgy hangol, hülnek a sörök, a boltokból fogynak a lapos tévék és a vibrátorok, mert mindenkinek kell a szórakozás. Aki meg nem akar lemaradni semmiről, az regisztrál a Gézán, mert akkor nézheti munka helyett a tévét és az asszony se kapcsol át a móunikasóra!

Szólj hozzá!

Címkék: franciaország mexikó uruguay új zéland dél afrika megnyitó vb2010

A bejegyzés trackback címe:

https://allwhites.blog.hu/api/trackback/id/tr262074008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása