Csoportellenfeleink közül kettőt a hétvégén illetve a héten is volt szerencsénk megnézni, ám a címvédő eddig csendesebben készült. Ma viszont eljött a nap, mikor megmutatják magukat.

A divat- és tésztabuzikrajongók ma este a mexikói kaktuszosokat fogadják. Ismerve az olaszokat, nem fognak apait-anyait beleadni. Általában lassan pörögnek fel, aminek megvan a veszélye. Hogy a veszélyből baj is legyen, arról még mi is tehetünk. Hogy nem teljesen lehetetlen ez a küldetés, arra jó példa, hogy szomszédunk, Ausztrália 2006-ban kishíján megtréfálta Olaszországot. A nyolcaddöntő egy nullás olasz eredményéhez kellett a szerncse és a játékvezető is.

Mindenesetre bízunk benne, hogy második meccsünk után mi leszünk a boldogabbak, és minket csodál majd a világ! A mai este után már egy picit azért okosabbak leszünk.

Mexikó a szüntben vezet! Az arsenalos Carlos Vela a 17. percben mattolta a csizmalakókat!

Most pedig ideje, hogy elmenjek nézni egy kis bariköztöt. Az olasz 11 olyan, amilyet vártam. Remélem átmentik formájukat Dél-Afrikába! Mexikó ráadásul egy büntetőt is jogosan reklamálhat! Kezdek bizakodni

Berényiék még várhatnak! A csereként beállt Medina Buffon szemei közé varrta! 0:2. 84. perc! A végére nagy keservesen a még világbajnok csapat is szerztt egy gólt. Igaz, háromszor kellett lőniük az ötösön belül, hogy egyszer gól szülessen. Ráadásnak még láthattuk, hogy a mexikói támadók bohócot csinálnak a fehér azurrikból, aztán a jó arbitro véget vetett az olasz szenvedésnek!

Szép álmokat kiwik!

2 komment

Címkék: vb olaszország mexikó új zéland 2010 felkészülés

A bejegyzés trackback címe:

https://allwhites.blog.hu/api/trackback/id/tr72054141

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2010.06.03. 18:31:28

Addig jár a szátok, amíg jövő szerdán el nem kenjük. Hala, Chile!
süti beállítások módosítása