fogadjunk!

2010.06.02. 10:37 csavarhuzo77

De mire? Kire? Mert hogy sportfogadás nélkül nincs sport az nem is kérdéses. A sportfogadás egyidős a sporttal. Nyílván hasonló korú a sportfogadási csalás is, de ennek taglalását meghagynám a nünbergi ügyészeknek, ők most elég mélyen beleásták magukat a témába. Reméljük a vébé ezen a téren (is) botránymentes lesz.

Kire illetve mire fogadjunk. Az online sportfogadás sosem virágzott annyira, mint manapság, tehát gyakorlatilag bármire fogadhatunk. Talán még Kassai spori alsónadrágjának színére és arra is, Cé Ronaldó miből kap többet, fenyegető levélből vagy átázott tinibugyiból. Érdemesebb inkább a meccsek végeredményére, továbbjutókra és világbajnokra fogadni. Mivel a meccsekkel célszerűbb annak közelében foglalkozni, vegyük sorra a másik két opciót.

Mi alapján válasszunk például leendő világbajnokot. Nos, ha nincs egy szakértő gurunk, vagy varázslónk (itt jegyzném meg, Gandalf azért kötődik Új-Zélandhoz!), akkor marad a szimpátia, meg a matek!

Szimpátia alapján választani nem nehéz, viszont ebben meg segítséget nyújtani nem egyszerű. Pont ezért szimpátia. De akinek még nincs favoritja, annak azért figyelmébe ajánlanám a Kiwiket!

És akkor a matek. Vizslathatjuk a kereteket, eredmlnyeket, eddigi sikereket és lehet egy-két esélyesünk, akiből választhatunk. De! Az esélyesek nem fizetnek jól. Ismerjük ugye a közhelyeket, hogy kockázat nélkül nincs üzlet vagy bátraké a szerencse vagy a tanga nem a legjobb dolog a világon, de közel van hozzá. Vagyis a nagy esélyesekre ne fogadjunk. Mert lássuk be emlegetnek párat. Az oddsok alapján spanyolország vezet, nekik 5-5,5 közötti a szorzójuk. Velük csak az a baj, hogy annyiszor voltak már nagyon jók eredmények nélkül, hogy csak na. Aztán a brazilok jönnek 5,4-5,75. Őket viszont megmérgezik, meg összevesznek, vagy épp csak nem süt a nap és a copacabanan edzett srácok máris buktak, velük együtt meg mi is a pénzünket. Anglia is nagy esélyes, de ők valahol mindig elbaltázzák. Hiába a 7 körüli odds, annyira nem mehetünk biztosra, hogy erre pénzt áldozzunk, hiába találták fel ők ezt a játékot. Sorolhatnám még a "topcsapatokat", de felesleges. Velük csak bukhatunk!

Ott a második vonal, akik már egész jól fizetnek. Például a magyarverő németek, akikre 10-15 szörös pénzt is adnak. És bár tudjuk, a labdarúgás az a játék, amit két csapat játszik és a végén a németek nyernek, azért ne legyünk ebben bizonyosak. Ők már vannak akkora favoritok, hogy odafigyljenek az ellenfeleik.

Maradnak a kiscsapatok. Az esélytelennek hittek, akikre komoly pénzt adnak a fogadóirodák, vagyis kevés pénzzel is nagyot kaszálhatunk. Rájuk kell fogadni! Itt van példának okáért Új-Zéland! A bet-at-home 1 forintunkra ezret ad, ha nyerik a vébét, de a sportingbet már 2501-szeresen honorálja siker esetén a beléjük vetett bizalmat. Ezért már megéri kockáztatni.

Persze most mindenki jön azzal, hogy esélytelen. De nem is annyira. Továbbjutunk a csoportunkból. Ez önmagában is jól fizethet, hiszen tizenegyszeres pénzt hozhat (Olaszország 1,05; Paraguay 1,5; Szlovákia 2,05). Onnan meg már csak négyet kell nyerni. Ha számba vesszük Szerbia legutóbbi leigázását, akkor ez nem is lehetetlen, hiszen ők az oddsok alapján a 11. legerősebb nemzet. Vagyis a mezőny kétharmadánál jobbak. Ők nulláztak a hétvégén...

2 komment

Címkék: vb sportfogadás odds esélyek új zéland 2010

A bejegyzés trackback címe:

https://allwhites.blog.hu/api/trackback/id/tr642050219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FaberK_ 2010.06.02. 11:56:29

Csatlakozz az új-zélandi csapathoz az index fórum Foci VB 2010 Góltotó topikjában ( forum.index.hu/Article/showArticle?t=9110465 )!
Az alap tippjáték mellett a kialakult csapatokkal lejátszuk a magunk foci VB-jét. Részletek a topikban!

D king 2010.06.02. 20:47:50

Szlovákia ellen még esélyetek is lesz. :) Főleg, hogy akkor Magyarország is Új-Zéland szurkoló lesz. Én is az ellenük lejátszandó meccset várom, de nagyon. Akkor sok embernek a szívében leszünk kiemelt helyen. :)
süti beállítások módosítása