A vébé közeledtével egyre több az esemény. Alakulnak a keretek - a miénk már rég megvan -, sorra zajlanak a felkészülési meccsek és talán Dél-Afrikában is felépül minden egyszer. Lássuk, mi lehet fontos az All Whites szempontjából!

Első sorban lássuk miként alakul csoportriválisaink felkészülése. Szlovákia Kamerunnal játszott egy-egyes döntetlent. Elég korán előnybe került csoportellenfelünk, amit a 84. percben egyenlített ki Kamerun. Szlovák szurkolók részéről nem volt teljes az öröm a lefújás után. Szövetségi kapitányukkal együtt ráncolják a homlokukat, elsősorban a gyenge támadójáték miatt. Mi persze nem fogunk szomorkodni, ha ezt a problémát nem sikerül megoldani június 15-ig.

Paraguay is ikszelt. A párhuzam, hogy szintén afrikai volt az ellenfél. Elefántcsontpart ellen még a hadrendet gyakorolgatta a csapat, hírlik, sok fejfájást okozott a védelem, amivel nem nekünk szereznek álmatlan éjszakákat. A második játékrész már gólokat is hozott. Szám szerint négyet. Kettőt Drogbáék akasztottak, majd feleszmélhetett Paraguay is, mert a kilencvenedik percben már az egyenlítő találatot húzták be.

A Kiwik riválisai tehát még inkább építkeznek. Ha hozzávesszük, hogy az olasz tizenegy sem az acélos csoportküzdelmekről híres, máris vidámabban szól a Haka!

A további aggodalmakat a házigazda biztonsági ügyek minisztere oszlatta el. Megígérte, hogy semmiféle balhé nem lesz. Az persze egy másik kérdés, megbeszélte-e mindezt az összes balhés tényezővel az országban és a régióban. Mert belőlük akad bőven!

Szólj hozzá!

Címkék: hírek foci szlovákia új dél afrika paraguay vb2010 zéland

A bejegyzés trackback címe:

https://allwhites.blog.hu/api/trackback/id/tr612045355

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása