Hát megcsaptak minket, mint sánta kiwit a lapulevél. 21 perc alatt háromszor mattolták a srácokat, és hát valljuk meg az első két gólt bődületes védelmi hibák előzték meg. Azért nem véletlenül foglalják el a svédekkel egyetemben a FIFA világranglista 28. helyét. Nem is keseregni jöttünk össze, pláne nem szomorkodni. Kell a tapasztalat a srácoknak, ha kell a jegy Brazíliába.

Röviden ennyi, lesújtva nem vagyunk, de egy gólt megnéztünk volna, amit Boxall lő. Türelem és építkezés, ez kell nekik.

Ím lássátok, itt az összefoglaló.

 

Hosszabban a másik nézetből sem lett jobb az élmény kiwi szemmel.

 

Vasárnap délelőtt fél 10-től az auszikkal játszunk.

4 komment

Címkék: foci ausztrália új zéland allwhites all whites

A bejegyzés trackback címe:

https://allwhites.blog.hu/api/trackback/id/tr592952236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SZSX4 2011.06.03. 20:45:48

Mulligan és Brockie bejövetelétől kezdve egészen jó volt a csapat a második félidőben. Úgy látszik két védővel a középpálya szélén nem volt jó ötlet kezdeni.
Elvileg megsérült Elliott, amitől mondjuk nem vagyok lesújtva, mert McGlinchey kezdhet helyette, aki sokkal gyorsabb és ügyesebb, mint a nagy öreg. A kevésbé jó hír, hogy Reid is összeszedett valamit, plusz elvileg mintha Vicelich is ki kéne hagyja a következő meccset, szóval a védelmünk még érdekes lesz :).

Gyerünk srácok, kapjuk szét a Socceroos-t!!!!!!

wally's · http://allwhites.blog.hu 2011.06.04. 09:20:54

@SZSX4: Érdekes lesz. Az biztos, hogy nem az első félidei játékot kell erőltetni. De inkább egy barátságoson pakolják meg őket, csak legyenek ott Brazíliában.

SZSX4 2011.06.05. 11:07:50

www.stopstream.tv/ch1.html

Itt van stream, ha valaki nézni szeretné. Bár sajnos nem állnak a srácok valami fényesen. A védelem Nelsen nélkül eléggé fos, és Moss sem akkora király, mint Paston tudott lenni... :(

C'mmon All Whites!!!

SZSX4 2011.06.05. 11:33:44

0-3 :(

Az a vicc, hogy a végén a srácoknak volt egy-két ötletes támadása, csak sajnos van olyan a csapatban, aki még nem tanulta meg, hogy ne az ziccerben levő csatár mögé passzoljon.
Ez a Gleeson gyerek a Portland-ből még ügyes kapus lehet, magabiztosabb sokkal, mint Moss. Kicsit kéne fejlődni labdatartás és passzok terén, és akkor jönnek a gólok is :)
süti beállítások módosítása