Egy XXI. századi nagy sporteseménynem van eleje, vége, logója, kabalaállata és még ki tudja mi mindene. A néhány óra múlva induló vébé is rendlkezik mindezekkel. Az eleje tegnap, egy nyitókoncert volt. Három órás esemény, tele világsztárokkal, mint Shakira, a Black Eyed Peas, ésatöbbi. Valamint ott volt K'naar, aki eddig tán nem annyira volt ismert, de ez most megváltozik, mert az alábbi dal, az ő dala!

És ez nem más, mint a hivatalos VB himnusz. Vagy legalább az egyik ilyen, mert van még egy Shakira által jegyzett hivatalos dal is. Ez utóbbi csendül fel majd a megyniytón is és valószínű, hogy a záróeseményen is.

És ha már szóba került, szóljunk Zakumiról is. Ő egy leopárd. Neve a ZA (Dél-Afrika) és kumi (tizes) szavakból állt össze. Elég sokat látjuk majd a meccsek alatt. Jerome Valckle a FIFA főtitkára az alábbiakat mondta róla:

Zakumi szimbolizálja az itt élő embereket, a Dél-afrikai Köztársaság földrajzát és szellemiségét.

És ő biztos tudja! Este koncert, holnap megnyitó és az első összecsapás! Hajrá Kiwik!

Szólj hozzá!

Címkék: dal kabala új zéland vb2010 koncrt

A bejegyzés trackback címe:

https://allwhites.blog.hu/api/trackback/id/tr782072174

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása