Befejeződött a felkészülés a csapat számára, igaz nem teljesen így gondoltuk. Bíztató azért, hogy mindkét gólt a harmadik számú kapus kapta. Valamikor neki is gyakorolnia kell. Kiváncsiak vagyunk, mennyit rámolnak be nekik a spanyolok. Több szót nem érdemel az egész, persze senki nem szeret kikapni, kettőt kaptunk és egyet sem lőttünk.

A Chile elleni edző meccsen pályára léptek (zárójelben a végleges mezszámok, így könnyebben választhattok kedvencet): 1-Mark PASTON (cserekapus/23-James BANNATYNE '61), 2-Ben SIGMUND, 3-Tony LOCHHEAD (18-Andrew BOYENS '74), 4-Winston REID (15-Michael MCGLINCHEY 43), 5-Ivan VICELEICH, 7-Simon ELLIOTT (csapatkapitány/21-Jeremy CHRISTIE 31), 10-Chris KILLEN (17-David MULLIGAN 61), 11-Leo BERTOS  (13-Andy BARRON 77), 14-Rory FALLON (9-Shane SMELTZ 31), 19-Tommy SMITH, 22-Jeremy BROCKIE (20-Chris WOOD 47).
Aki kimaradt: 12-Glen MOSS (RGK), 16-Aaron CLAPHAM, Cole PEVERLEY.
Itt egy rövid összefoglaló a mérkőzésről, nyilván chilei nézőpontból.


Tehát az eltiltott kapusunkon, az újoncon és Tim Brown helyettesén kívül, majdnem mindenki pályára lépett. Ugyanis nem volt ott Ryan Nelsen (6). Fülgyulladással kezelik a csapat főhadiszállásán, június 15.-re várhatóan felépül.

Ha már itt tartunk, ma délután nagy örömünkre csatlakozott a csapathoz Tim Brown (8) is. Úgy néz ki sikerült őt összecsavarozni (lásd adatlap). Ma egy kis felüdülés és  edzés várt a fehérekre. 

Herbert edző, a sok cserelehetőséget kihasználva, több variációt is megnézhetett. Kedden már nem lesz erre lehetősége, de ha minden rendben lesz, akkor a legerősebb csapattal állunk ki. Ugye megvan, hogy Új-Zéland csapatáról beszélünk? Mi csak nyerhetünk a vébén. Az olaszokon nagy a nyomás, sok a rajongó és magasak az elvárások. Nyilván a másik két csapat is úgy indult el Dél-Afrikába, hogy továbbjutnak. Csak így lehet. Bárcsak a magyar csapatról beszélhetnénk így. Szóval 82-ben nem szereztünk pontot sem, itt a nagy lehetőség, élnünk kell vele.

Ne feledjétek, már nem kell sokat aludni, és kedden nagyon kell szurkolni Új-Zélandnak. Ja, majd elfelejtettük, sokan dolgozni fognak délután fél kettőkor. Nézzétek melóban jó minőségben. Tehát nyomás mindenki a SportGézára regisztrálni. Katt, katt, katt meg még négy, és már csak várni kell a meccset. Ja és vigyázni, nehogy megbukj. Addig is nézzétek a megnyitót, mert az jó.

 

Update: Most megy a waka-waka a la shakira!!

1 komment · 2 trackback

Címkék: foci 1982 új zéland játékosok megnyitó vb 2010 vb2010 sportgéza allwhites all whites

A bejegyzés trackback címe:

https://allwhites.blog.hu/api/trackback/id/tr512070399

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Eközben a VB színhelyén... 2010.06.11. 09:55:11

Bár Dél-Afrikában már hosszú évekkel ezelőtt végetért az apartheid, azért még most is előfordul sokszor, hogy a Nagy Fehér Vadász szopatja a benszülötteket. Nézzétek csak:

Trackback: Labdarúgó világbajnokság (aka Foci VB) 2010.06.11. 09:50:24

A labdarúgás a földgolyóbis legnépszerűbb játéka, amit annak köszönhet, hogy csak bogyó kell hozzá - amiről jól tudjuk miképp készül -, meg egy placc, ahol rúgni lehet. Erre utal az elnevezése is, bár amerikaiul soccernek hívják, am...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nykaroly · http://nykaroly.wordpress.com/ 2010.06.11. 11:00:10

Huh, mindjárt kezdődik... De mielőtt komolyra fordulna a dolog, jót lehet nevetni a csoportellenfelek játékosainak a hülye nevein :))
nykaroly.wordpress.com/2010/06/02/szlovakia/
süti beállítások módosítása