Daloló Új-Zéland

2010.06.06. 17:00 wally's

Stan Walker, a 2009-es Australian Idol győztese. Új-Zélandon született 1990-ben, első lemezét 2009-ben adták ki. Mindkét országban többszörös platina lett. Mi sokat nem is tudunk a srácról, de a nemzeti csapat tiszteletére elénekelte a Stand Up című új-zélandi slágert.

 


Eredetileg nem az ő nevéhez fűzödik ez a dal, hanem a szintén új-zélandi The Feelers nevezetű rockbandához. Énekesük, James Reid nyíltan vállalta másságát, és így is, vagy éppen ezért, ezt csak a rajongói tudják, az albumaik a slágerlista élén kötnek ki. Szereti őket a nép, na. Persze mi nem sunázunk és zenélünk csak úgy, az alábbi kockákon az All Blacks látható.


Szintén mi adtuk a világnak Savage-t, a fura hajú melák rappert. A szigetvilágban népszerű elóadóművészt exportáltuk Amerikába, a Swing című slágerével közepes sikeret ért el a lehetőségek hazájában. Hát a szövegét nézve nem irodalomszakos.

  


 Azért persze foglalkozzunk a focival is: küldtünk két bírót és  asszisztenst is Dél-Afrikába. Tengerész, tanár, mérnök és menedzser a házban.

C'mon All Whites!

1 komment

Címkék: zene foci új zéland savage vb 2010 all blacks all whites the feelers stan walker

A bejegyzés trackback címe:

https://allwhites.blog.hu/api/trackback/id/tr592060685

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Iron 2010.06.06. 20:39:53

Új-Zéland legkirályabb zenei exportcikke Ődrágasága:
www.youtube.com/watch?v=LVnUwWRteaQ
www.youtube.com/watch?v=3ccbj0A6NJI
:)
imádom
süti beállítások módosítása