Bemutatkoztunk

2012.07.26. 08:03 csavarhuzo77

Sajnos a bemutatkozás nem sikerült fényesre. A házigazdák legyőzték a házigazdákat sújtó átkot és a Football Ferns-t. A meccs szorors volt, mindösszesen 1:0-ra győzött a britt 11. A gólt a 64. percben Houghton szerezte. És bár a meccs képe alapján megérdemelten nyertek, azért a fölényt csak nehezen váltották előnyre és győzelemre. A statisztikát böngészve találni olyan adatot, ami bizakodásra adhat okot, a kaput eltaláló lövések aránya 4:3.

Bízunk a szerencsésebb folytatásban. Bár nem lesz könnyű. Az egyik esélyes Brazília vár a csajokra két nap múlva. A brazilok tegnap fölényes, 5:0 arányban győzték le Kamerun nemzeti tizenegyét. Azonban az eredmények szerencsés alakulásával a harmadik hely mindenképp megcélozható és a két jobbik csoport harmadik (háromból ez nem is olyan rossz) szintén továbbmehet.

Addig is szoríthatunk a férfi válogatottért. Ők ma Fehéroroszországgal mérik össze tudásukat. A mérkőzés 20:45-kor kezdődik.

Go Allwhites!

Szólj hozzá!

Címkék: foci olimpia új zéland allwhites all whites futball ferns

A bejegyzés trackback címe:

https://allwhites.blog.hu/api/trackback/id/tr204678584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása