Van némi elmaradásunk, melyet nem túl nagy örömmel, de most pótolnánk. Jamaica kifogott rajtunk. Az All Whites 3-2-es vereséget szenvedett Auckland-ben. Erősen tizenegyes szagú esettel nyitottak a kiwik, ami felett a játékvezető szemet húnyt, így nem sikerült vezetést szerezni. A 39. percben ugyanez sikerült a vendégeknek. Végig vezettek is. 1-0, 2-2 és 3-1 is volt az eredményjelzőn, sajnos fordított sorrendben.

A 89. percben sikerült Killennek valamit kozmetikázni az eredményen. Első gólunkat Chris Wood szerezte.

A pozitívum talán annyi volt, hogy a kezdőben hét 25 év alatti játékos is helyet kapott.

Hajrá Kiwik!

4 komment

Címkék: foci új zéland allwhites

A bejegyzés trackback címe:

https://allwhites.blog.hu/api/trackback/id/tr344284959

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SZSX4 2012.03.04. 21:03:46

Személyes véleményem szerint ez a meccs sokkal több pozitívumot tartogatott, mint az egész 2011-es év! Sikerült két gólt lőnünk, a Barbarouses-Wood-Rojas trió ügyes volt elöl, ha Smeltz felépül legközelebbre, akkor mégerősebb lehet a támadószekció.
Nehéz helyzetben volt a csapat, hiszen sokan az utolsó pillanatokban értek haza, pl. Nelsen csak kedden és mindnyájan bő egy napot utaztak, tehát fáradtak voltak és akklimatizálódni sem nagyon volt idejük. Együtt edzeni is alig tudtak, szóval a szedett-vedett, nem összeszokott társaság ennek ellenére a szememben sikeresen szerepelt! Az ellenfél egy olyan Jamaica volt, akik már több, mint egy hete, vagy kettő óta együtt edzettek, több meccsen túl voltak. A Óceániai Nemzetek Kupája remek lehetőség arra, hogy összeálljon a csapat, és önbizalmat merítsen! Utána jöhetnek a keményebb csapatok, hogy izmosabb legyen a társaság, a jövő évi Konföderációs Kupa pedig főpróba lehet a pótselejtezőre!

C´mmon All Whites!!!

SZSX4 2012.03.04. 21:06:31

Az a 2-2 ugye 2-1 akart lenni? ;)

SZSX4 2012.05.24. 11:33:37

Na, egy 2-2-es döntetlent nyomtunk El Salvador ellen. Volt debütáns gólszerző, és egy 17 éves újonc is, meg minden! :)
A fiúk nem is játszottak rosszul, a vasárnap hajnali Honduras elleni derbit már tuti rendesen nézni fogom! :D

SZSX4 2012.06.03. 17:13:51

@SZSX4: A Honduras elleni 1-0 szép meccs volt! A VB óta először néztem élőben All Whites meccset! :)

Most meg szombaton Fiji is megvolt 1-0-ra az Óceániai Nemzetek Kupájában, de eléggé necces győzelem volt, a srácokat rendesen megviselte a trópusi hőség és a magas páratartalom. A meccset jóformán végig Fiji irányította! Reméljük Pápua Új-Guinea ellen magabiztosabb lesz a csapat! :D

C'mmon All Whites!!!
süti beállítások módosítása