A szaúdi válogatott 3-0-ra legyőzte az U23-as csapatot, az olimpiai felkészülés jegyében zajlott találkozón Melbourneben, semleges helyszínen.

A szakvezetés ennek ellenére a felkészülés fontos állomásának tekintette a nemzetközi megmérettetést, amelyen rengeteg csere mellett a 35- percig tartották magukat a Kiwik.Három nap múlva az 'A' válogatott szintén Szaúd-Arábiával mérkőzik meg. A helyszín marad Melbourne.

Hajrá Kiwik!

3 komment

Címkék: foci szaúd arábia olimpia allwhites all whites

A bejegyzés trackback címe:

https://allwhites.blog.hu/api/trackback/id/tr594145562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SZSX4 2012.02.20. 19:40:21

Szerintem az olimpiai selejtezőket simán hozniuk kéne, elvégre mégiscsak Óceánia legerősebb futballnemzetéről van szó! A nyári tornára meg úgyis erősebb csapat menne, elvégre ebben csak hazai bajnokságban játszók vannak. A felnőtt csapatban van egy jó pár fiatal, de tehetséges és viszonylag tapasztalt játékos (például Wood nagy löketet adhat a csapatnak)! :)

Ez az 'A' válogatott mit takar? Mert nem hallottam róla...

csavarhuzo77 · http://csavarhuzo.blog.hu 2012.02.21. 06:30:10

@SZSX4: én is úgy vélem, hogy nem lehet probléma, de ahogy mondani szokták nyugtával dicsérd a napot.
az 'A' válogatott szerintem a felnőtt All Whites, csak azért szerepel így a heti programban, mert meg akarták különböztetni az U23-tól.

SZSX4 2012.02.21. 23:04:13

@csavarhuzo77: Kaptam egy pontos választ arra, hogy mi is az ´A´ válogatott. Ezt arra használják az új-zélandiak, hogy megjelöljék az első számú All Whites alatti válogatottat. Ez lényegében annyiban különbözik a korosztályos csapatoktól, hogy nincs korhatár, vagyis bárki játszhat benne, ugyanakkor ez nem a legerősebb gárda. Elvileg az U23-at higítják fel hazai bajnokságban játszó játékosokkal, akik nem feltétlenül felelnek meg a korosztályos kritériumoknak. Ez a meccs nem hivatalos, így nem számít a FIFA világranglista szempontjából sem!

Go ALL WHITES!!!
süti beállítások módosítása