Pedig olyan szépen indult! A csoport másik meccsén ugyanis Üzbegisztán elintézte az amerikaiakat. A kettő-egy nekünk nagyon jó eredmény volt, mert egy sima döntetlennel csoportelsők vagyunk. Méghozzá úgy, hogy az utolsó fordulóban elég egy iksz a biztos csoportbéli második helyhez, ami garantált továbbjutás. (A hat csoport első és második helyezettjei valamint a négy legjobb harmadik lép az egyenes kieséses szakaszba.)

Lukas Julis azonban nem ezt a forgatókönyvet tervezte, így a 28. percben eldöntötte a meccset. (Meg kell állapítani, hogy gyönyörű gólt lőtt.) Utána mindkét csapatnak akadtak helyzetei. A cseheknek több, de a végén mi is hagytunk ki ziccert.

Jelenleg mindenki három-három ponttal áll még a csoportban, ami azt jelenti, lehet itt még bármi és bárminek az ellenkezője is. Mi nagyon jók vagyunk (1.) a plusz kettes gólkülönbségünkkel és a négy lőtt gólunkkal, de sanos ezzel nem sokra megyünk, ha nem szerzünk pontot az utolsó körben. Viszont, ha szereznénk pontot az USA-val szemben, az mindenképpen szerncsés lenne, mert akkor minimum négy pontunk lenne, amivel jó esélyeink lennének a harmadikként való továbblépésre.

3 komment

Címkék: foci csehország u17 u 17 allwhies

A bejegyzés trackback címe:

https://allwhites.blog.hu/api/trackback/id/tr593007794

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SZSX4 2011.06.23. 20:56:04

Ha ikszelnénk az amerikaiakkal és a csehek nyernének, akkor USA lenne a második nem? Mert ugyebár a gólarányunk megegyezne, de ők megverték a csoportelső cseheket.
Mindegy, a lényeg, hogy egy döntetlen simán elég lehetne a nyolcaddöntőhöz, hiszen 4 ponttal a harmadik helyről tuti nem esnek ki a srácok!

C'mmon All Whites!!! :) :) :)

SZSX4 2011.06.26. 10:34:37

Whoohooo!!!!! :) :) :)

0-0-át nyomtak a srácok az USÁ-val. Az üzbégek pedig megverték a cseheket, szóval 4 ponttal harmadikak lettünk, ami kb. biztos továbbjutás!
Gyerünk srácok!!!

csavarhuzo77 · http://csavarhuzo.blog.hu 2011.06.26. 19:13:06

@SZSX4: nagyon jól látod a helyzetet. és ráadásul van már két gyengébb csoportharmadik!
süti beállítások módosítása