Mexikóban elkezdődött az U-17-es VB. A Kiwik pedig ismét ott vannak. A tornának most sem mi vagyunk az esélyesei, de Dél-Afrikában nagyon magasra tették a lécet a nagyok azzal, hogy veretlenül zártak. Sokak persze úgy vélték, nem mi, hanem az ellenfelek voltak a sikeres szereplés "okozói". Éppen ezért lenne jó, egy szép szereplés. Megmutathatnánk a kézlegyintéssel minket elintézőknek, hogy  Új-Zéland jó úton jár, valamint kiderülhetne, van utánpótlás, méghozzá ígéretes.

A csapat az USA-val, Csehországgal és Üzbegisztánnal küzdhet meg a csoportból való továbbjutásért. Az első összecsapást ma az üzbégek ellen vívjuk. Aaron McFarland kapitány az alábbi játékosokból válogathat:

1 Scott BASALAJ   GK    
2 Harshae RANIGA   DF    
3 Stephen CARMICHAEL   MF    
4 Reece LAMBERT   DF    
5 Luke ADAMS   DF    
6 Jordan VALE   MF    
7 Kip COLVEY   MF    
8 Rhys JORDAN   MF    
9 Tim PAYNE   MF    
10 Cameron HOWIESON   MF    
11 James DEBENHAM   MF    
12 Jesse EDGE   MF    
13 Cameron MARTIN   MF    
14 Ryan HOWLETT   MF    
15 Dylan STANSFIELD   FW    
16 Bill TUILOMA   DF    
17 Harley TAHAU   MF    
18 Calvin OPPERMAN   MF    
19 Ken YAMAMOTO   FW    
20 Scott ARMISTEAD   GK    
21 Liam ANDERSON   GK    

 

Hajrá Kiwik!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://allwhites.blog.hu/api/trackback/id/tr952998172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SZSX4 2011.06.19. 20:31:28

Első ránézésre az üzbégek tűnnek a legbefoghatóbbnak, ráadásul az első meccsen játszanak velük a srácok, márpedig az első körben sokszor borul a papírforma, szóval itt a lehetőség egy szép szereplésre!

C'mmon All Whites!!! :) :) :)
süti beállítások módosítása