Üdv Emberek!

Nincsenek szem előtt a kiwik, messze vannak. Sőt most európai selejtezők lévén nem is világraszóló hír az, hogy Hondurast látják vendégül, magyar idő szerint szombaton fél 10-kor Auckland városában. Igazi meccsnézésre való időpont.

Ami nagyon szimpatikus, hogy helyén kezelik saját magukat és a nyáron elért eredményt. Nem úgy futnak neki a mérkőzésnek, hogy mi vagyunk a királyok, megcsapjuk Figueroa-t és a többi géppuskával felszerelt hondurasi csókát.

Mert ugyebár 49.-nek lenni a FIFA ranglistán jó dolog, Honduras az 52., egy hellyel Magyarország mögött. Nézzünk csak szét a keretben. Szeretem az angol bajnokságot, még akkor is, ha most sok a törés és a durvaság. Nem a kedvenc csapatom, de szimpatikus a Tottenham. Na ott játszik Wilson Palacios a hondurasi csapat legértékesebb játékosa. Aztán Figureoa és Thomas a Wiganből, Suazo az Interből, stb. Mondhatjuk, hogy vannak itt nevek.

PalaciosThomasSuazo

Az is igaz, hogy a vébén nem volt szerencséjük, mert sikerült nulla ponttal lehozni a tornát. Chile (0:1), a meleg bankárok (0:0) és a torreádorok (2:0) sem voltak legyőzhetőek számukra.

Mi ugye legyőzhetetlenek voltunk, ez nem is érdemel több szót. De azóta nem is játszottak meccset a mieink. Honduras abszolvált két meccset, a gombszemű kanadaiaktől egy 2:1-es vereség, El-Salvador-t viszon büntettőkkel lenyomták nagy keményen 3:4-re

Én kiváncsian várom a mérkőzést, amit szerintem csak ilyen, vagy hasonló oldalakon lehet megnézni. Herbert kapitány a jövőre készíti fel a csapatot, 2014 még messze van, de szeretnének Braziliában is ott lenni. Ha meglesz a pontos line up, akkor azt kitesszük, bár nagy változásra nem számítok. Andy Barron és Bannatyne visszavonult, Lochhead sérült, Fallon most épült fel. Akikre én kiváncsi vagyok, egyértelmű, hogy az angol különítmény: Reid, Wood, Fallon és Nelsen. Még az is lehet, hogy kihagytam valakit. Megsértődni nem fog egyikük sem.

WoodNelsenReid

Ja és miért szeretjük az új zélandi csapatot? Hát ezért, meg ezért, meg ezért is.

Hajrá Kiwik! És ne felejtsétek, pár nap múlva Paraguay Wellingtonba látogat. bónusz extra, így örültek a döntetlennek a kiwik közül páran még az olaszok ellen.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://allwhites.blog.hu/api/trackback/id/tr132355453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SZSX4 2010.10.09. 10:49:45

Új-Zéland-Honduras 1-1, és megvan Chris Wood első gólja a válogatottban!
süti beállítások módosítása